Vampirii energetici

Ce sunt vampirii energetici ?
As vrea sa vorbesc in cateva cuvinte despre vampirii energetici,
ce sunt acestia, cum actioneaza si cel mai important cum ne putem proteja de ei.
Cine isi inchipuie faptul ca vampirii se aseamana in vreun fel cu fiintele descrise in filmele cu Dracula, se inseala

Vampirii in general reprezinta materializarea in forma fizica a conceptului energetic de vampirism. Nu cred ca exista cineva dintre noi care sa nu se fi confruntat cu un astfel de proces, cel mai adesea suntem victima proceselor de vampirism si mai putin vampirizam pe altii.
Vampirismul este asociat in general cu procesele de pierdere de energie vitala, nu degeaba in filme vom vedea vampirii sugand sangele altor fiinte, sangele simbolizand energie.
Primele simptome de vampirism sau pierdere de energie vitala o reprezinta scaderea sau pierderea vocii, prin pierderea vocii in general sunem avertizati de catre centrul de energie vitala Swadhisthana, de sub buric de pierderea unei cantitati importante de energie vitala.


Intre cei 2 centri de forta vitala exista o relatie foarte stransa de colaborare, nu degeaba se zice despre cantareti ca isi iau forta de a canta din "burta", practic energia necesara cantatului vine din chakra de sub buric.
Practic orice atac din partea unui vampir energetic va fi facut la adresa uriasei rezerve de energie vitala care salasluieste acolo, multi dintre noi suntem o mancare delicioasa pentru acesti vampiri.
Ce putem face pentru a ne proteja aceasta energie vitala?
sunt mai multe tehnici, una dintre acestea si cea mai simpla este sa nu mai dam aceasta energie, sa nu mai ascultam persoanele care vorbesc mult si fara rost, deoarece singurul lor scop este de a ne fura aceasta energie, prin atentia pe care le-o acordam practic le dam din energia noastra,
ce mai putem face? este sa nu rezonam cu vibratia lor energetica,
faptul ca ne intalnim si interactionam cu un vampir energetic inseamna ca in noi deasemenea avem o rezonanta pe aceasta vibratie energetica, avem la randul nostru tendinta de a vampiriza intr-un fel sau altul unele persoane din jur, astfel e nevoie de mai mare atentie in relatiile cu persoanele din jur.
Oridecate ori cineva ne enerveaza, fie ca conducem, sau suntem la birou si raspundem la telefon, de fiecare data cand cineva incearca sa ne induca o stare de vibratie joasa, acea persoana isi pregateste subconstient plasa energetica.
La nivel global suntem ca niste pestisori intr-o mare plina de rechini, nivelul de vampirism energetic extinzandu-se la nivel global prin entitati vampirizatoare de grup de mari dimensiuni.

Ca si metoda de protectie externa putem spune ca dispozitivele orgonice sunt un bun aliat, iar din experienta mea de pana acum am constatat urmatoarele:
persoanele in general nu sunt neaparat vinovate de acest proces ci mai degraba sunt canalul unor entitati vampirizatoare care se manifesta prin ei. Ce se intampla prin prezenta unor dispozitive orgonice in imediata apropiere a acestor persoane vampirizatoare? se intampla ca entitatile care se manifesta prin ei nu reusesc sa se mai manifeste, neutralizand practic tot acest efect de vampirism.
Deci daca doriti sa scapati de pierderile de enegie vitala cauzate de vampirii energetici va recomand pe de o parte sa nu mai rezonati cu starea si vibratia lor, sa nu le mai permiteti sa va destabilizeze energetic, si pe de alta parte sa incercati sa aveti un dispozitiv orgonic in imediata apropiere