Piramida Aquariana

Piramida Aquariana are in componenta 2 piramide pe structura de cupru interconectate care au la baza steaua lui David.
Deasemenea are un varf de orgonit care amplifica foarte mult calitatile piramidei.
Piramida este foarte puternica si foarte eficienta. Se poate folosi impreuna cu generatorul turn pt o raza de actiune maxima.

Piramida se poate comanda in diferite dimensiuni, dimensiunea standard este pentru bara de cupru de 8 mm, ajungandu-se la un diametru de aproximativ 85 cm.
Se poate comanda si cu bara de cupru de 6 mm, diametrul bazei fiind de aproximativ 65 cm.

Aceasta este una dintre cele mai puternice si eficiente piramide, putandu-se folosi atat pt tratamente (in cabinetele naturiste) cat si pt protectie, energizare personala.
Pe scara Angstrom, puterea emisa de piramida este in jur de 150.000 de unitati forta pt piramida cu bara de cupru de diametrul de 8mm si 130.000 unitati forta pt cea de 6 mm. Limita de suportabilitate pentru corpul uman este de 150.000 de unitati, astfel ca pentru persoanele neobisnuite cu un nivel inalt energetic acomodarea poate dura cateva saptamani/luni.
Pentru persoanele senzitive se poate simti forta emisa de piramida doar din fotografie. Se pot vindeca dureri de cap, migrene, doar uitandu-te la imaginea piramidei. Piramida se poate folosi si pentru potentarea altor aparate, cristale  sau altor dispozitive orgonice. Se recomanda ca piramida aquariana sa fie asamblata impreuna cu un turn de orgonit cele 2 dispozitive completandu-se reciproc.
Aveti in imaginea de mai jos o piramida aquariana in proces de intarire/uscare. 

Leave your comment