Abonare prin email


Dispozitive Orgonice
Afla cum poti:  
 sa te vindeci,
 sa te protejezi
 sa te trezesti sufleteste
 sa vindeci Pamantul
 sa cureti atmosfera
 sa elimini smogul din orasul tau
 sa elimini reziduurile chimice din aer
 sa iti dezvolti capacitatile psihice
 sa ai un somn linistit si sa vindeci insomniile
 sa te protejezi de vampirii energetici
 sa elimini poluarea electromagnetica


Energia orgonica sau energia vietii, chi sau prana cum este numita in diferite traditii, reprezinta sursa noastra de sanatate, buna dispozitie si reprezinta factorul esential in mentinerea unei stari generale de bine.
Energia orgonica este responsabila de cateva aspecte ale vietii noastre cum ar fi: imbatrinirea, nevoia de somn, vulnerabilitatea la agresiuni externe (electromagnetice).
Este cunoscut faptul ca o vitalitate scazuta determina o imunitate scazuta si implicit o vulnerabilitate la agresiuni electromagnetice, agresiuni infoenergetice sau PSI si manipulare.
Vremurile pe care le traim au devenit de asa natura incat poluarea energetica este o stare cu care ne-am obisnuit si o consideram o parte integranta sistemului nostru energetic.
Din pacate aceasta nu este o stare naturala a individului, fiecare dintre noi avand dreptul la o viata cat mai armonioasa. Aceasta armonie si acest echilibru interior poate fi obtinut prin diferite metode. Unele dintre acestea avand actiune limitata in timp si fiind supuse un factori interni, cum ar fi: meditatiile si relaxarile, rugaciunea, etc., pe cand alte metode ofera o protectie permanenta a sistemului nostru energetic(dispozitivele orgonice).
Asa cum poate multi dintre voi stiti exista diferite aparate de atac PSI si manipulare, dar totodata au fost descoperite si aparate de protectie impotriva acestor tipuri de agresiuni.
Aceste dispozitive se numesc dispozitive orgonice si reprezinta mijloacele principale de protectie impotriva agresiunilor!

Princpiul de functionare este relativ simplu si se bazeaza pe interactiunea dintre materia organica si anorganica care prezenta in proportie de 50%-50% si in contact direct transforma energia moarta (orgonul mort) in energie vie, sau energie vitala, orgon.
Avantajul principal al acestor dispozitive este faptul ca nu necesita incarcarea sau alimentarea de la curent sau alte surse de energie externa, functionand ca si un perpetuum mobile.
As enumera in continuare cativa factori benefici ai dispozitivelor orgonice:  • generator continuu de energie vitala

  • raza de actiune foarte mare a acestora, de aproximativ 1km, astfel veti face un bine si celor din jur, prin ajutorarea lor va veti ajuta pe dvs.
  • s-a constatat ca aceste dispozitive elimina poluarea si reduc semnificativ nivelul de smog in zona dvs.
  • prin prezenta acestui dispozitiv veti avea nevoie de mai putine ore de somn sau in orice caz somnul dvs. va fi mai sanatos si nu va mai fi bombardat de programe infoenergetice
  • reprezinta un suport bun pentru meditatie

  • reprezinta un suport bun pentru meditatie si relaxare, oferind protectia si energia necesara dobandirii unor frecvente de vibratie inalte

  • evolutia ta spirituala va fi libera de orice constrangeri

  • desfacerea nodurilor Hartman
  • protectie energetica
  • vindecarea insomniilor in majoritatea  cazurilor


Cum puteti folosi aceste dispozitive? Raspunsul il aflati in cele ce urmeaza:
- Il puteti pune in dormitor, pe o noptiera langa pat, sau in apropierea acestuia pentru a avea un somn mai bun, poate chiar sub pat,
- Il puteti lega de conducta de apa pentru a curata, si incarca energetic toata apa care vine prin conducte
- Il puteti pune in vecinatatea obiectelor electronice si electrocasnice, emitatoare de radiatii electromagnetice
Pentru o protectie avansata se recomanda cate un mini orgon in fiecare colt al camerei!astfel casa dvs. va deveni un mic paradis, protejat de toate radiatiile si atacurile energetice.
- Il poti purta cu tine pe unde mergi, astfel ca nu doar pe tine te vei ajuta ci vei curata si spatiul in care mergi, aducand o raza de lumina cu tine, 
Click aici pentru a afla cum poti construi chiar tu un orgon.
Este de preferat ca fiecare sa isi construiasca orgonul propriu, dar daca nu dispuneti de timpul necesar sau toate ingredientele necesare puteti comanda unul de pe site.