Abonare prin email


Despre Protectie si Orgoni

In continuare as vrea sa scriu cateva randuri despre protectie, si ma refer aici la protectie energetica.
Este un domeniu foarte dezbatut si cu implicatii in toate aspectele vietii noastre.
Nivelul de agresivitate la care suntem supusi este tot mai mare pe zi ce trece, dar foarte putina lume se intreaba de unde provine aceasta agresivitate.
Daca este sa ne gandim ca ceilalti sunt oglinda noastra, atunci putem zice ca toata agresivitatea la care suntem martori este propria noastra agresivitate.
Toata lumea vorbeste despre noul razboi care se desfasoara, razboiul paranormal, sau mai bine zis razboiul din lumile invizibile. Ce pot sa va zic e ca acest razboi are loc tocmai pentru a ne face constienti de agresivitatea din noi si de nevoia de a ne purifica de aceasta agresivitate care ne urmareste de secole, sau poate chiar milenii intregi.
Foarte multa lume poate zice ca ea nu este o persoana agresiva si ca ea nu are o atitudie agresiva sau ca nu manifesta un comportament agresiv. Dar foarte putini sunt constienti de agresivitatea de la nivel subconstient.
Ce se intampla cu aceasta?, de unde provine aceasta agresivitate si cum putem sa o eliminam, sunt principalele intrebari pe care as vrea sa le discut in acest articol.
Cea mai mare parte a agresivitatii provine din familie, si mai ales din copilarie. In aceasta perioada foarte multi dintre noi au fost martorii diferitelor violente familiale, certuri, conflicte intre parinti, divorturi, sau chiar batai.
Pentru un copil sau o fiinta tanara, este foarte dificil sa proceseze aceste aspecte, deoarece ele nu se regasesc in tiparele divine si astfel nu stim ce sa facem si cum sa abordam aceste aspecte.
Ce se intampla in continuare cu un suflet intrupat, este ca acesta tinde sa ignore aceste manifestari din viata sa, la care a fost martor, si le transfera in subconstient. Cei mai multi dintre noi nu ne gandim aproape deloc la trecutul nostru "negru", intunecat, care ne-a marcat profund, si cu atat mai mult nu  ne gandim la momentele de violenta si agresivitate la care am fost martori in trecut.
Astfel ca un prim pas in eliminarea agresivitatii din viata noastra ar fi sa eliminam agresivitatea din subconstientul nostru, pentru ca aceasta agresivitate daca nu este eliminata atrage la randul ei agresivitate in planurile cele mai subtile ale fiintei noastre. Si astfel ajungem sa fim martorii sau victimele diferitelor lupte astrale, sa fim victimele vampirizarilor energetice si a unui sir intreg de agresiuni energetice.
Exista 2 tehnici pe care le recomand fiecaruia dintre voi si pot sa garantez eficacitatea lor, pentru ca eu insumi la randul meu am reusit sa "scap" de un trecut plin de lupte in planurile subtile energetice.
Totusi, odata cu evolutia noastra am inceput sa constientizam tot mai multe dintre aceste aspecte si astfel am ajuns la un punct in care nu mai putem ignora aceasta agresivitate subconstienta, si suntem oarecum nevoiti sa o eliminam intru totul din fiinta noastra, vindecandu-ne pe noi si totodata lumea in care traim.
Prima tehnica este foarte simpla, pe o coala alba de hartie, se scrie "Sunt Furios" sau "Sunt Furioasa", doar aceste 2 cuvinte, pana se umple o coala fata verso. Apoi se arde aceasta foaie. Este foarte important sa lasati sentimentele din trecut de agresivitate si violenta la care ati fost martori sa iasa afara si sa se proceseze la nivel constient. Astfel aveti sansa sa eliberati constient si controlat o cantitate mare de agresivitate care va poate salva de foarte multe neplaceri.
Cea de-a doua tehnica este la fel de eficienta dar presupune folosirea vizualizarii:
In stare de meditatie/relaxare se acopera nara stanga si se trage aer pe nara dreapta, se inspira aer, se vizualizeaza energia care trece pe la baza coloanei
Se acopera nara dreapta si se expira prin nara stanga aerul impreuna cu toata agresivitatea, vizualizata prin energie rosie,
Se trage apoi aer pe nara stanga cu nara dreapta acoperita, se vizualizeaza energia care trece pe la baza coloanei
Se acopera nara stanga si se expira pe nara dreapta aerul impreuna cu toate atasamentele vizualizate prin energie albastra
Se trage aer pe ambele nari se coboara energia prin canalul central si la expiratie se goleste prin canalul central toate celelalte defectele (intoleranta, inflexibilitate, ingustime mentala, faceti o lista cu toate problemele pe care vreti sa le rezolvati)

Aceste doua tehnici simple pot sa va ofere o cheie foarte rapida in evolutia personala, si sfatuiesc pe toti cei care sunt martorii agresivitatii de orice fel sa incerce practica acestor 2 scurte tehnici si sa observe rezultatele in timp. Odata constientizata si eliminata aceasta agresivitate subconstienta, pot sa va asigur ca nu veti mai fi martorii agresiunilor de nici un fel.

Astfel  acum poate multi dintre voi va intrebati la ce mai sunt bune dispozitivele orgonice daca nu mai avem nevoie de protectie, raspunsul este foarte simplu.
Dispozitivele orgonice trebuie privite ca si un mijloc de evolutie spirituala, ca si un ajutor in elevarea constiintei. Este bine de stiut ca orgonii ne ajuta in ridicarea constiintei si ne ajuta sa facem salturi in evolutia spirituala, dar este necesara si implicarea personala, intentia personala de evolutie si schimbare este un  factor esential in reusita terapiei cu orgoni.
Daca vom privi orgonii doar ca si aparate care fac o sarcina data nu vom ajunge departe, in schimb daca folosim pe deplin calitatile si avantajele care vin odata cu aceste dispozitive putem ajunge departe pe calea evolutiei spirituale.
Astfel in momentul in care individul constientizeaza ca nu mai are nevoie de protectie din partea dispozitivului ca de fapt toate atacurile reprezinta de fapt propria agresivitate care se intoarce intr-un fel sau altul inapoi, in acest moment sufletul respectiv reuseste sa faca un salt foarte important in evolutia sa spirituala, reusind sa isi inceapa cu adevara misiunea sa pe aceasta planeta. Acea de a aduce lumina si iubire.
Sper ca aceste randuri sa fie de folos tuturor celor care cititi si fie ca lumina si iubirea divina sa fie cu noi cu totii.