Abonare prin email


Energia orgonica

       Prin anii 1940 un emigrant austriac in america si venit din Germania nazista pe numele sau Wilhelm Reich a facut o descoperire a unui tip de energie necunoscut pana atunci.
Descoperirea a fost facuta accidental si Dr. Reich a reusit sa demonstreze existenta acestei energii stralucitoare si de culoare albastra.
       Energia orgonica poate fi vazuta in jurul tutuor obiectelor vii, a plantelor, a microorganismelor chiar si in jurul planetelor.
       Energia orgonica, asa cum a fost descrisa de Dr. Reich este sinonima cu energia vietii, el reusind sa acumuleze aceasta energie in asa numitele acumulatoare orgonice.
Energia orgonica este rezultatul interactiunii dintre materia organica si materia anorganica, acesta fiind principiul descoperit de Reich, cel care sta la baza tuturor descoperirilor ulterioare din domeniu.
       In aparatele moderne se foloseste rasina ca si baza pentru materia organica si metalul ca si baza pentru materia anorganica.

Proprietatile energiei orgonice:
 1. Este fara masa. Energia orgonica nu are inertie sau masa, din acest motiv echipamentele de testare care masoara o anumita reactie sau o impingere sunt ineficiente.
 2. Energia orgonica este prezenta pretutindeni, ce difera este concentratia acesteia de la un loc la altul si de la o perioada la alta.
 3. Energia orgonica este in continua miscare. Are o miscare de la Vest la Est, la o viteza mai mare decat viteza de rotatie a Pamantului. Miscarea sa este descrisa de o pulsare expandiva si contractiva si o curgere de-a lungul unei curbe. In acumulatorii orgonici, energia este emisa ca o unda pulsatorie ce se invarteste. 
 4. Energia orgonica este in totala contradictie cu legile entropiei. In paradigma noua energia orgonica curge de la zonele de joasa concentratie catre zonele de inalta concentratie. Adica Orgonul este atras de el insusi! Acesta este procesul normal de creatie si aceasta este o dovada ca Orgonul este o energie vie!
 5. Materia este creata din Orgon.
 6. Poate fi manipulat si cotrolat. Aceasta poate fi facuta prin crearea de acumulatori orgonici formati din straturi succesive de materie organica si anorganica, astfel straturile organice atrag orgonul si straturile metalice in absorb din straturile organice si il radiaza in interiorul acumulatorului.
 7. Energia orgonica vine din Soare in cantitati imense. Astfel perioadele de maxim sunt dupa amiaza si se diminueaza in orele diminetii.
 8. Energia orgonica este afectata de vreme (acumulatorii nu sunt), astfel umiditatea, densitatea de nori, temperatura si perioada din zii toate acestea afecteaza acumularea de Orgon.
 9. Energia orgonica se misca in directia unui camp magnetic.
 10. Se misca la unghi drept fata de un camp electric.
 11. Este absorbit de apa.
 12. Este polarizata.
 13. Penetreaza si merge prin toate materialele cunoscute.
 14. Orgonul are o conductivitate scazuta. Are nevoie de 20 de secunde sa treaca prin 50m de cablu.
 15. Are o tendinta de a se misca pe verticala, de  a se ridica.
 16. Radiaza pe distante mari.
 17. Urmeaza legile fizicii optice. Poate fi refractat de o prisma, reflectat de suprafetele slefuite, etc.
 18. Este afectata de fiintele vii.