Orgonii si generatoarele de frecventa Rife

Tratamentul diferitelor probleme cu ajutorul frecventelor.
Frecvente de baza (se recomanda ascultarea la casti), aceste frecvente cresc cu 111Hz si sunt considerate frecventele principale.


174Hz - Fundatia
285Hz - Gandirea cuantica
396Hz - Eliberarea din frica
417H - Transmutare
528Hz - Iubire si Repararea ADN-ului-frecventa miracol
639HZ - Armonizarea relatiilor
741Hz - Expansiunea constiintei
852Hz - Trezirea intuitiei
963Hz - Acordarea la frecventele spirituale

Compilatie de tonuri (fisier wav - se recomanda pastrarea lui ca atare)

Toate acestea pot fi descarcate de pe linkul urmator:
  http://download.aum.ro/tonuri

O piramida conectata la un generator de frecvente

 Piramida cu 5 cristale din mai multe metale Orgon Piramida

Cum sa ne protej─âm de smogul electromagnetic: "kitul de prim ajutor". Recomand tuturor vizitatorilor sa citeasca aceasta noua rubrica deoarece cuprinde informatii noi si ajutatoare despre metodele de protectie la indemana oricui.

Nivelul de agresivitate a crescut atat de mult in ultima perioada datorita agresiunilor active, generate de diferite aparate - de cele mai multe ori este vorba de testarea diferitelor arme psihotronice - incat apare nevoia de a folosi o protectie activa, printr-un aparat care se conecteaza la priza si genereaza un camp electromagnetic care protejeaza activ locuinta dumneavoastra.
Dispozitivele orgonice ajuta foarte mult la dobandirea unei stari de meditatie profunda, efectele starilor de meditatie sunt mult amplificate. Astfel asocierea dispozitivelor cu practica spirituala este oarecum necesara si merge mana in mana. Ce inteleg eu prin practica spirituala? Orice te pune in legatura cu sinele divin, cu Dumnezeul din fiecare, aceasta practica poate insemna rugaciune, meditatie, ascultarea de muzica cu nivel inalt de vibratie, etc.

Leave your comment