Orgon Piramida cu triskelion si acvamarin

Piramida orgonica lucrata manual si turnata in rasina cu cupru, acvamarin si cristale de cuart. Este folosita pentru meditatie, energizare purificare si protectie energetica. Piramida respecta proportiile piramidei din Ghiza.
$1,200.00
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Piramida orgonica lucrata manual si turnata in rasina cu cupru si cristale de cuart.

Este folosita pentru meditatie, energizare purificare si protectie energetica.
Piramida are in componenta triskelioni. (Afla ce este un triskelion) si 5 cristale de cuart. Aceste bobine de cupru sunt realizate pentru a amplifica proprietatile piramidei.
Piramida are latura bazei de aproximativ 20cm dar se poate realiza la cerere si dimensiune mai mare sau mai mica. Dimensiunea maxima este de 35cm, pentru aceasta se adauga un cost de 800 RON.

Toate dispozitivele orgonice realizate sunt 100% personalizate si energizate pentru cel care urmeaza sa le foloseasca pentru a dobandi un maxim de eficienta. Timpul de executie e de 4 zile, timpul de livrare 7 zile de la plasarea comenzii.

Proprietatile orgonului asa cum au fost descoperite de Wilhelm Reich in ‘40

1. Nu are masa. Energia orgonica nu are inertie sau masa. Acesta este unul din motivele pentru care masurarea acesteia este atat de dificila folosind tehnici conventionale.
2. Este prezenta peste tot. Energia orgonica umple toate spatiile. Este prezenta in diferita procente sau concentratii dar nu lipseste de nicaieri. Este prezenta pana si in vid, fie ca e in spatiu sau in atmosfera.
3. Reprezinta mediul pentru fenomenul electromagnetic si gravitational. Ca si eterul, energia orgonica este substratul pentru cele mai fundamentale fenomene naturale. Este mediul in care lumina se misca si campurile electromagnetice si gravitationale exercita forte.
4. Este in continua miscare. Miscarea continua a energiei orgonice poate fi observata in conditii specifice. Exista cel putin 2 tipuri de miscare caracteristica, una pulsatorie sau alternarea dintre miscarea expansiva si contractie si una de curgere, de-a lungul unui traseu curb.
5. Contrazice legea entropiei! Energia orgonica este atrasa catre concentratiile de energie orgonica. Spre deosebire de electricitate, care tot timpul manifesta o directia de la un potential inalt la unul scazut, energia orgonica curge de la un potential scazut catre unul inalt! Intr-un sistem termic in care energia externa nu este nici adaugata si nici scoasa, caldura este pierduta de catre obiecte calzi sau materiale si absorbite de catre obiecte reci pana cand totul in sistem are aceeasi temperatura.
6. Se grupeaza in unitati care sunt forta activitatii creatoare. Aceste unitati pot fi fiinte vii sau nevii.
7. Materia este creata din ea.
8. Este responsabila pentru viata.
9. Canale separate de curgere a energiei orgonice pot fi atrase unul catre celalalt.
10. Poate fi manipulata si controlata de catre aparate orgonice.

Acvamarinul este  varietate de beril albastru sau albastru-verzui, un silicat natural de beriliu și aluminiu cu duritatea de 7, 5-8 pe Scara Mohs. Există menţiuni istorice privind utilizarea acvamarinului în Grecia Antică, între anii 300 și 500 Î.Hr. Numele său, provenind din latină, înseamnă. „Apa Mării“ și descrie corect culoarea și limpezimea minunatelor cristale de Acvamarin. Este extras din minele din Brazilia, Pakistan, Afghanistan, Australia, Africa și SUA. 

Femeilor, Acvamarinul le conferă curajul și elocventă necesare pentru a-și exprima cunoaşterea lăuntrică și le îmbunătăţeşte abilităţile intuitive. Este un portal de comunicare cu Zeiţa, atât pe cale interioară, cât și în manifestările ei vizibile. În ceea ce-I priveste pe bărbaţi, acvamarinul ajută la risipirea apatiei emoţionale și a dificultăţii pe care aceştia o resimt uneori în comunicarea sentimentelor. În plus , calmează stările de frustrare și ne ajută să ne păstrăm calmul, chiar și atunci când suntem provocaţi . La ambele sexe încurajează comunicarea blândă, sinceră, plină de compasiune . Este foarte agreabil pentru copii, deşi îi poate face prea vorbăreţi. Acesta poate fi însă un câştig în cazul copiilor timizi sau cu dificultăţi în exprimare. 

Acvamarinul este o piatră cardinală a elementului apă. Este un puternic agent de purificare a corpului emoţional și una dintre cele mai bune pietre pentru rezolvarea problemelor de comunicare. Acvamarinul este, probabil, cel mai puternic cristal de utilizat în curăţarea și activarea Chakrei Gâtului. Stimulează fluxul de energie și comunicare dinspre inimă spre gât, ajutându-ne să exprimăm adevărurile cele mai profunde și sincere. Cu ajutorul lui poate fi depăşită frica de a vorbi în public; este de mare folos profesorilor și celor care fac prezentări de orice fel. Calmează și alină corpul emoţional și ne poate ajuta să vorbim limpede și fără mânie în situaţii dificile. 

Acvamarinul este piatra eliberării. Ne ajută să ne desprindem de ataşament… Faţă de vechile tipare, Relaţii și comportamente. Poate folosi celor care țin să plătească poliţe sau nutresc resentimente ca să ee elibereze de trecut. Este excelent în lucru de vindecare a suferinţei provocate de despărţirea de o persoană iubită, întrucât, ne ajută să ne eliberăm de ataşamentul fizic, păstrând în acelaşi timp o legătură emoţională pozitivă cu fiinţa spirituală a celui iubit. 

Acvamarinul ne ajută să ținem în frâu mânia sau teama excesivă și să eliminăm tiparele generate de abuzurile emoţionale , fizice și verbale din trecut. Este excelent pentru copiii care au trecut prin evenimente traumatizante și s-au disociat de corpul lor emoţional sau care îşi manifestă emoţiile într-o manieră agresivă. 

Spiritual Acvamarinul activează Chakra Gâtului , facilitează comunicarea adevărului personal, calmează energiile prea înfierbântate și mediază între puncte de vedere divergente. Favorizează îndepărtarea energiilor statice și renunţarea aa vechile tipare . 

Emoțional Acvamarinul ne determină să ne descotorosim de vechile bagaje și roluri ale egoului. Calmează furia și isteria, ne ajută să scăpăm de gândurile de răzbunare și să descoperim tiparele emoţionale negative pe care tindem să le menţinem în relaţiile interpersonale. 

Fizic  Acvamarinul este o piatra cu efect calmant . Ajuta la combaterea infectiilor și este deosebit de util în laringite , faringite sau dureri în gât . Favorizează vindecarea bolilor inflamatorii de toate felurile .  Acvamarinul are efect calmant și asupra sistemului nervos .