Kitul de prim ajutor

Ce putem face in cazul in care suntem tinta unui atac infoenergetic sau a poluarii electromagnetice, asa numitul smog electromagnetic.

1. In primul rand trebuie sa refacem matricea energetica a casei noastre, aceasta se poate realiza printr-un spray de plante care trebuie sa contina: tinctura de coada calului si/sau tinctura de coada soricelului. Aceste 2 plante au efecte miraculoase in refacerea matricei energetice a spatiului in care este pulverizat. Este necesara pulverizare dispozitivelor electronice din casa precum si a zonelor geopatogene si a nodurilor Harmtan. Aceasta este ca o gura de aer proaspat pentru casa dumneavoastra si reprezinta primul pas pe care trebuie sa il facem pentru protectia ei.
2. Curatarea/purificarea prin tehnici energetice - o alta unealta la indemana noastra este purificarea spatiilor, fie prin tehnici reiki fie prin cristale, fie prin alte tehnici energetice avute la indemana.
3. Identificarea sursei atacului, a cauzei energetice. Dupa ce am identificat sursa/cauza atacului putem alege mai departe un tip de protectie adecvat (activa sau pasiva)
4. Dezactivarea echipamentelor wireless (fara fir) cum ar fi routerele de internet si folosirea unei conexiuni cu fir
5. Eliminarea din folosinta zilnica a cuptoarelor cu microunde, acestea sunt mari daunatoare ale matricei spatiilor.
6. Folosirea unei retele de cristale amplasate in fiecare colt al camerei (matrice de 4 cristale) programate pentru protectie - tehnica este preluata din cartea lui Dael Walker - Cartea cristalelor si o puteti gasi in josul paginii

Metodele de protectie pasiva includ dispozitivele orgonice cu cristale de tip piramida si con cele active sunt dispozitive ce functioneaza pe o sursa de curent si pe anumite frecvente specifice anumitor probleme.
Pentru cei care nu sunt siguri daca sunt tinta poluarii electromagnetice am sa descriu mai jos cateva din simptomele generate:
1. Probleme de imunitate si sanatate, probleme care pot deveni cronice
2. Distrugerea matricei protectoare din jurul vostru
3. Perturba sincronizarea electrica a organelor sau a sistemeloro electrice ale corpului, cum ar fi inima
4. Scade fertilitatea
5. Provoaca un comportament robotic, datorita electrosocului de la radiatiile de microunda
6. Provoaca dizabilitati de invatare
7. Cauzeaza pierderi de memorie
8. Scaderea apetitului sexual prin afectarea chakrei sexuale
9. Provoaca probleme sociale datorita starii de soc
10. Tulburari de somn
11. Detasarea matricei energetice de corpul fizic
si lista poate continua, deoarece matricea reprezinta sistemul nostru imunitar, deteriorarea acesteia poate produce simptome si probleme dintre cele mai variate.

Recomand tuturor sa verifice prezenta antenelor GSM pe blocul unde locuiesc, sau in vecinatatea imediata - in aceste cazuri este nevoie de o protectie activa - Deasemenea o alta sursa de smog electromagnetic o poate reprezenta punctele de transformare a curentului electric, sau liniile de inalta tensiune care pot trece prin apropierea zonei unde locuiti.

Definirea matricei energetice - corpul eteric care inconjoara corpul nostru, descrierea matricei facuta de Barbara Brennan: "Daca ar fi sa izolam corpul eteric si sa ne uitam la el, ar arata ca un barbat sau ca o femeie, facuti din linii albastrii de lumina, care scanteiaza continuu" - corpul eteric are mai multe denumiri, pentru usurinta in explicarea anumitor termeni s-a folosit termenul de matrice energetica, datorita importantei pe care o are in viata noastra.
"Corpul eteric consta dintr-o structura definita de linii de forta sau o matrice de energie, pe care se modeleaza si se ancoreaza materia fizica a tesuturilor corpului."
Stringurile sau liniile de forta, conduc energii electro-magnetice. Ori de cate ori acestea sunt deficitare, ranite sau taiate, ca in chirurgie, ele nu isi pot indeplini functiile si nici nu pot sa va protejeze impotriva energiilor invadatoare.

Reteaua de cristale cu 4 laturi - preluata din Cartea Cristalelor de Dael Walker -
Modelul acestei retele se aseamna cu o piramida. Asezati cristalele in patrat. Puneti un al cincilea in centru. Nu are importanta directia in care sunt orientate varfurile cristalelor. Indiferent pentru ce tip de cristal optati, sa fie toate de acelasi fel. Din considerente practice acestea ar trebui sa apartina familiei de cuarturi fumurii sau ametiste, dar toate 5 sa fie la fel, sa nu fie amestecate.
Numarul cristalelor de la 1 la 5. Cristalul din stanga sus va fi numarul 1. Se numara in continuare spre stanga. Numarul 5 este in centru.
Tineti un cristal in mana dreapta. Indreptati-l cu varful spre numarul 5 din centru. Imaginati-va o raza de lumina iesind din cristalul central, spre 1, ca o tija de lumina solida care face legatura cu cristalul 5. Trimiteti o alta tija de lumina de la 1 la 2. Acum completati triunghiul trimitand o alta tija de lumina care face legatura intre 2 si 5. Ordinea legaturii este 5-1-2-5.
In continuare trimiteti lumina inapoi la 2, peste 3 si inapoi la 5. Ordinea celui de-al doilea triungi este 5-2-3-5.
Al patrulea si ultimul triunghi de conectare este de la 5 la 4 la 1 si la 5: 5-4-1-5
Puteti vedea cum se formeaza cele 4 laturi triunghiulare ale unei piramide vazute de sus. Indreptati cristalul de activare spre piatra din centru si spuneti: Invocatia luminii cu voce tare de 3 ori: "Invoc Lumina Cristului launtric, Sunt un canal curat si perfect. Lumina imi este calauza".
Cristalele (cele 4) se prind in colturile camerei fie printr-o banda adeziva fie lipite cu putin adeziv (removable), al 5-lea cristal ar trebui prins in mijlocul camerei, de candelabru daca acesta e in mijlocul camerei.

Aceasta piramida activeaza energia fortei vitale din zona. Energie este mentinuta in locul respectiv cu ajutorul cristalelor.

Leave your comment