Electrosmogul si mediul inconjurator

 Smogul Electromagnetic - Intrusul tacut

      Frances Fox, medium de investigatie renumit in toata lumea, si-a asumat misiunea de a gasi cauza primara care slabeste mintea oamenilor si le afecteaza sanatatea.
      In cartea sa "Secretele Matricei" autoarea descrie electrosmogul ca fiind cauza principala a bolilor pe care omul modern le dezvolta. Smogul electromagnetic este atat de coplesitor incat poate "sterge" granitele energetice ale unei case. Casele noastre au structuri in alte dimensiuni, care ne sprijina sau ne blocheaza diferite zone ale vietii. Studiul relatiei dintre spatiile si destinul nostru este vechi de secole si este cunoscut sub numele de Feng Shui, si este practicat cu succes de catre chinezi.
Stergerea acestor granite energetice este ca si daramarea peretilor fizici ai casei voastre, expunandu-va prin acest fel nu doar la intruziunea animalelor - soareci, sobolani, insecte - ci si la hoti. Distrugerea acestor pereti dintre dimensiuni vor lasa usile deschise, permitand patrunderea de gunoi energetic si de energii rauvoitoare. Violenta, boala si sinuciderea sunt doar cateva dintre problemele care se vor amplifica in mod nenatural.

Frecventele electromagnetice - Noul dusman


       Bun venit intr-o noua lumea, plina de frecvente electromagnetice si de influenta lor daunatoare asupra insusi fundamentele sanatatii - matricea noastra. Numai pentru ca radiatiile electromagnetice nu se pot vedea, nu inseana ca nu sunt periculoase. Avem noroc ca informatiile despre smogul electromagnetic ajung la public si pe masa guvernelor.
       Cu toate acestea, chiar si cu eforturile hotarate si curajoase ale unor grupuri, informatiil despre pericolele smogului electromagnetic inca sunt "noi" pentru cei mai multi dintre noi. Iata doar cateva informatii care sunt disponibile si care reprezinta numai varful eisbergului, in ceea ce priveste gravitatea problemei in toata lumea:
1. In Germania, peste 37.000 de oameni, inclusiv 1000 de cadre medicale au semnat Apelul Freiburger prin care se facea apel la guvernul german sa ia masuri in fata problemelor de sanatate din ce in ce mai mari, care sunt atribuite smogului electromagnetic.
2. In Olanda s-a desfasurat un studiu stiintific olandez, Raportul TNO, care intentiona sa dovedeasca inexistenta efectelor smogului electromagnetic asupra tesutului celular uman. Rezultatele au fost complet opuse si i-au surprins pe savanti.
3. Cercetarile arata ca intre 3% si 5% din populatia generala ar putea suferi de efecte ale smogului electromagnetic. De exemplu, in Suedia, 285.000 de oameni (peste 3% din populatie) sunt inregistrati ca avand sensibilitate electronica si primesc ajutor de dizabilitate de la guvern.
(http://www.invisiblehazards.co.uk/ - Referinte de pe pagina web Detect and Protect)

      Astfel putem vorbi de un factor nou, nu numai in ceea ce priveste sanatatea corpului nostru fizic, ci si in stabilitatea mintii nosatre. Tocmai ne-am acordat la energiile filmului Secretul, in care ni s-a dezvaluit ca putem sa ne controlam realitatea, prin intermediul mintii...in acelasi timp, ne pierdem mintile din cauza radiatiilor provenite de la dispozitivele noastre. Sa fie o coincidenta sau o sincronizare perfecta, prin care omenirea sa fie deviata de la calea sa, in acest moment crucial al evolutiei umane.

Ce este smogul electromagnetic?


      Smogul electromagnetic este format din radiatiile invizibile ale dispozitivelor electronice - atat a celor cu fir, cat si ale celor fara fir. Dispozitivele care radiaza sunt telefoanele fara fir, telefoanele celulare, monitoarele pentru bebelusi, aparatele de aer conditionat, pompele pentru piscina, panourile electrice, cutiile pentru contoare, transformatoarele, ruterele, turnurile de telefonie celulara, cuptoarele cu microunde si multe altele.
      Cantitatea excesiva de radiatii si proximitatea fata de aceste surse produce o distrugere a mediului nostru in celelalte dimensiuni si o distrugere a matricei noastre. Structurile de protectie se distrug, efectiv. Pentru o persoana care poate sa "vada" in celelalte dimensiuni (asa cum este si Frances Fox) tistrugerea este foarte clara, iar savantii au facut si ei experiente pe aceasta tema, constatandu-se distrugerea ADN-ului. Ei sunt suficient de ingrijorati incat sa-si trimita constatarile la guverne.

Constatarile lui Samuel Milham cu privire la efectele pe termen lung ale electrificarii

      Noile constatari din documentul lui Samuel Milham, "Dovezi istorice ca electrificarea a provocat epidemia de "boli ale civilizatiei" din secolul al XX-lea", din august 2009, sunt dovezi ferme ca electrificarea e daunatoare pentru oameni.
     Cititi mai jos un comunicat prin agentia de stiri Reutes:
"Un nou studiu publicat de Samuel Millham, MD, MPH, in editia de septembrie 2009 a jurnalului Medical Hypothesis, dezvaluie ca electricitatea este raspunzatoare pentru cele mai multe dintre asa numitele "boli ale civilizatiei". Autorul Millham este laureatul din 1997, al prestigiosului Premiu Ramazzini, pentru contributiile sale la epidemiologia bolilor ocupationale, cu referiri la campurile electromagnetice. Millham este un expert international important in domeniul pericolelor ocupationale. Inca din 1979, el a publicat faptul ca muncitorii in domeniul electricitatii au o moralitate mai ridicata, din cauza anumitor forme de cancer. Munca dr. Millham se bazeaza pe date guvernamentale cu privire la decese si electrificare, ce acopera cateva decenii, indicand ca electricitatea provoaca o mortaliltate mai mare din cauza cancerului, a bolilor cardio vasculare, diabetului si sinuciderilor de la inceputul secolului 20.
      Raspandirea lenta a electrificarii in zonele rezidentiale din SUA, in prima jumatate a secolului al XX-lea, din zonele urbane pana la cele rurale, a dus pana in 1940, la formarea a doua grupuri mari de populatie, care ofereau comparatii detaliate cu privire la raspandirea electricitatii si ratele de mortalitate. Electrificarea este asociata, in mod clar, cu rate mai ridicate de mortalitate si boala. In zonele urbane, rata mortalitatii datorita bolilor cardiovasculare, maligne, diabetului si sinuciderilor, era cu 66% mai mare decat in zonele rurale, in anul 1940. In cele mai multe dintre cauzele studiate, rata mortalitatii in zonele rurale era corelata semnficativ cu nivelul de servicii electrice rezidentiale furnizate de stat."
http://www.reuters.com/article/pressRelease/idUS103586-22Sep-2009-MW20090922

Sa vezi inseamna sa crezi
      Deja stim ca telefoanele celulare ne "infierbanta" capul. Raspunsul la intrebaera, de ce un dispozitiv care functioneaza cu microunde poate sa incalzeasca apa pana la fierbere, se afla in cartea dr. Masaru Emoto, Mesajele ascunse din apa. Dr. Emoto ofera o logica stiintifica simpla, pentru a afla daca dependenta noastra de confort este daunatoare sau neutra. Fotografiind cristale de apa inghetate, autorul a aratat cum diferite medii inlfuenteaza si modifica apa.
      Dr. Emoto spune ca, atunci cand suntem in stare de fetus suntem formati din pana la 99% apa. Atunci cand suntem adulti, suntem formati din 70% apa, iar atunci cand suntem batrani, cantitatea de apa poate sa scada si pana la 50%. Ideea este ca suntem formati in mare parte din apa, indiferent de varsta. Se pare ca radiatiile de la microunde au capacitatea sa distorsioneze celulele de apa din corpul nostru, facandu-ne mai putin sanatosi, dupa opinia doctorilor. Poate ca incalzirea apei din celule este cea care provoaca distorsionarile.
      Extras din cartea dr. Emoto "The Hidden Message in Water - Mesajele ascunse in apa":
  "Mostre de apa distilata, expuse la cuvintele "iubire si recunostiinta" au fost plasate langa televizor, langa calculatoare si telefoane mobile si au fost incalzite la cuptoare cu microunde..apa distilata incalzita in cuptorul cu microunde a format un cristal similar cu cel creat de cuvantul "Satan", iar apa expusa la telefonul mobil nu poate sa fie nici ea mai buna pentru corpul nostru"


Frames"

Portiuni de pe aceasta pagina au fost reproduse integral sau partial din cartea "Secretele Matricei" de Frances Fox